+376 80 33 21 info@is21.ad

ca es fr en

Andorra: el país més segur del món

El Principat d'Andorra no només destaca per la seva bellesa natural, sinó que també s'ha consolidat com el país més segur del món, segons estudis publicats el 2024 per la revista CEOWORLD, una publicació especialitzada en economia, negocis i inversions globals, i la plataforma Numbeo, la base de dades més gran del món que recopila informació sobre països i ciutats en aspectes com el cost de vida, la seguretat i la qualitat de vida. Amb una població aproximada de 85.000 habitants, aquest petit estat dels Pirineus ha captat l'atenció de residents i inversors gràcies a la seva estabilitat i qualitat de vida.

Un líder mundial en seguretat

L'estudi realitzat per CEOWORLD ha avaluat diversos indicadors com la criminalitat, la seguretat per als turistes, i el tracte cap a les dones, persones racialitzades i membres del col·lectiu LGTBIQ+. En una escala de 0 a 100, Andorra ha obtingut una puntuació impressionant de 91,86, superant altres països reconeguts per la seva seguretat, com els Emirats Àrabs Units i Qatar.

A més, segons Numbeo, Andorra lidera l'índex de seguretat mundial amb un índex de criminalitat del 12,87%, situant-se molt per davant de països com Espanya (44a posició) i França (110a posició). Aquests resultats posen de manifest la solidesa de les institucions andorranes, que ofereixen un entorn tranquil i segur tant per als residents com per als visitants.

Qualitat de vida, natura i benestar com a pilars

Més enllà de la seva seguretat, Andorra destaca per oferir una excel·lent qualitat de vida, gràcies al seu sistema de salut d'alta qualitat i a un sistema educatiu multilingüe que inclou una universitat pròpia. Aquestes característiques fan del país una destinació ideal per a famílies que busquen estabilitat i benestar en tots els aspectes de la seva vida.

A això s'hi suma l'entorn natural d'Andorra, amb les seves imponents muntanyes, que ofereixen innombrables oportunitats per al senderisme i l'esquí, activitats que atrauen tant residents com turistes. El baix nivell de contaminació i els paisatges espectaculars fan d'Andorra un lloc ideal per a aquells que volen gaudir d'un estil de vida saludable i tranquil, allunyat de l'estrès urbà.

Per què Andorra és la destinació ideal per a nous residents i inversors?

La seguretat i la qualitat de vida d'Andorra han convertit el país en una destinació preferida per a molts inversors i nous residents. Si estàs considerant establir-te en aquest paradís dels Pirineus, la nostra gestoria, IS21, especialitzada en l'assessorament per a nous residents i inversors, t'ofereix una solució completa per facilitar totes les gestions necessàries. Amb el nostre suport, podràs beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix Andorra, sense les complicacions que poden sorgir en el procés.

Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i començar el teu camí cap a una vida més segura i tranquil·la a Andorra.